Subtle changes, bugs and feedback

Posted on
Page
of 291
First Prev
/ 291
  • Just discovered this thread, Follow button isn’t shown in mobile Safari so won’t be able to follow though…

  • Is it expected behaviour that posts take longer to show if you're not signed in?

    These are both refreshed at the same time


    1 Attachment

    • Screenshot from 2022-05-22 17-25-35.png
  • Usually (in other forum software, including custom ones I've developed so far) since non-signed-in data is the same across all viewers (no one is ignored, no other user-specific settings etc) it's better cachable, and so it probably is.

  • Yes.

    Guests see a cached view. It caches for no more than 5 minutes. Which is enough to save the server a lot of work and it keeps the server fast for those who are signed in.

  • Gochu - thanks for the explanation

  • Did you sort this out in the end?

    I've tried on mobile and using a couple of different browsers on a laptop, no joy.

  • Did you sort this out in the end?

    Nope, just tried again, still nothing. The avatar displayed on this edit page is 64 pixel square .png 16KB, can't see what there is about that which would cause a failure


    1 Attachment

    • Clipboard01.jpg
  • Ah, it's a Firefox thing. Just changed avatar by logging in on Chrome/Windows

  • Not going to be using Chrome though, the renderer seems to apply blur to my avatar


    2 Attachments

    • chrome.png
    • firefox.png
  • Further experiment: drag and drop on Firefox works. This was the case for general attachments before the attachment code was fixed fairly recently, so it looks like the avatar upload code on the profile edit form needs the same fix

  • Sometimes it seems like posts have embedded images but I can't see them, is it a facebook thing maybe?

    Eg

    https://www.lfgss.com/comments/16549496/­

    https://www.lfgss.com/comments/16513577/­

  • First one doesn't have an embedded image.

    Second one does, and I can see it. Windows with Firefox.

  • I'm Win/FF too but can't see it in Edge or Chromium either... thought it might be a conflict with one of my addons, but guess not. To be clear - I can see the image in your reply but not in Dammit's post (I'm assuming there is one from the other replies)

  • I can see the image in your reply but not in Dammit's post (I'm assuming there is one from the other replies)

    I don't think so, it's just a text reply.

  • it seems like posts have embedded images but I can't see them

    The tracking blocker in FF kills a lot of embedded images, because they are hosted on domains whose entire raison d'etre is harvesting user data for onward sale to advertising companies.

  • Post a reply
    • Bold
    • Italics
    • Link
    • Image
    • List
    • Quote
    • code
    • Preview
About

Subtle changes, bugs and feedback

Posted by Avatar for Velocio @Velocio

Actions