Subtle changes, bugs and feedback

Posted on
Page
of 277
First Prev
/ 277
  • Anyone what having speed problems? LFGSS is super slow on my Pixel3 running Chrome, everything else is loading fine...

  • Anyone else having speed problems? LFGSS is super slow on my Pixel3 running Chrome, everything else is loading fine...

  • Just tried, and it's fast here.

    Are there specific pages? Or is it the whole site?

  • Pixel 3, chrome and fine here too.

  • That'll be the Great Aussie Firewall...

  • I've found that on some pages, if a comment has more than about 6 newlines in it, it can't be edited. The text gets loaded into the textarea then instantly disappears. Also happens if you paste the same text into an empty "Post a reply" text area. But only specific pages.

    Affects:

    1. Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Ubuntu Chromium/76.0.3809.100 Chrome/76.0.3809.100 Safari/537.36
    2. Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:69.0) Gecko/20100101 Firefox/69.0

    Doesn't affect:

    1. Mozilla/5.0 (Linux; Android 9; Pixel 2) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/76.0.3809.132 Mobile Safari/537.36

    Edit: Seems to affect pages with images. If I delete all images on the the page, the text comes back into the box

  • The whole site, strange... Must be me then, wonder what's changed on my connection... It's painfully slow, almost unusable...

  • Can you go to this URI and cut and paste the info into here...

    https://www.lfgss.com/cdn-cgi/trace

  • Looks like this

    fl=21f249
    h=http://www.lfgss.com
    ip=82.34.66.221
    ts=1568839346.535
    visit_scheme=https
    uag=Mozilla/5.0 (Linux; Android 10; Pixel 3) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.73 Mobile Safari/537.36
    colo=LHR
    http=http/2
    loc=GB
    tls=TLSv1.3
    sni=plaintext
    warp=off
    
  • fl=85f2
    h=http://www.lfgss.com
    ip=45.248.77.172
    ts=1568840794.678
    visit_scheme=https
    uag=Mozilla/5.0 (Linux; Android 10; Pixel 3) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/77.0.3865.73 Mobile Safari/537.36
    colo=BNE
    http=http/2
    loc=AU
    tls=TLSv1.3
    sni=plaintext
    warp=off

  • Any clues?

  • It's better! What did you do?

    You didn't do anything, did you? 😭

  • What did you do?

    Like all IT, he turned it off and on again.

  • You didn't do anything, did you?

    This 🤣

  • I'm getting some really weird editing glitches where the text I enter into the write box will delete itself. It's something to do with line breaks but I can't make the problem occur consistently. Anyone else? It's not exactly the same problem as @cyclotron3k but sounds similar.

  • Sounds like an adblocker, and that something about the text suddenly matches a cosmetic adblock rule.

    You may be able to test this by using a different browser without adblock installed and see if it still happens.

  • I had something similar. When I resized the text box (bottom right) the text 'magically' reappeared. Haven't noticed it recently though.

  • I’m suddenly getting the 1020 error again. Any chance you could switch the Captcha back on please?

  • Post a reply
    • Bold
    • Italics
    • Link
    • Image
    • List
    • Quote
    • code
    • Preview
About

Subtle changes, bugs and feedback

Posted by Avatar for Velocio @Velocio

Actions